Karolina Pliskova a câştigat turneul de la Roma şi a DEPĂŞIT-O pe Simona Halep în clasamentul WTA

Karolina Pliskova (Cehia; 7 WTA) a câştigat turneul de simplu WTA Roma, după ce s-a impus în finală în faţa sportivei din Marea Britanie, Johanna Konta (42 WTA). La finalul unui duel de o oră şi 27 de minute, Pliskova s-a impus cu 2-0 la seturi, scor 6-3; 6-4.

779 afișări
Imaginea articolului Karolina Pliskova a câştigat turneul de la Roma şi a DEPĂŞIT-O pe Simona Halep în clasamentul WTA

Karolina Pliskova s-a impus la WTA Roma şi va urca peste Simona Halep în clasamentul de simplu

Cotată cu şansa a patra la câştigarea turneului, Karolina Pliskova nu a întâmpinat probleme în faţa adversarei. A înregistrat câte un break în fiecare set, pentru o victorie care o va urca nu mai puţin de 5 locuri în clasamentul WTA, începând de luni.

Va ajunge pe locul 2 în ierarhie, sub Naomi Osaka, dar peste Simona Halep, care va coborî pe locul 3.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici