Kathy Whitworth, jucătoarea de golf cu cele mai multe victorii, a murit la vârsta de 83 de ani

Jucătoarea de golf Kathy Whitworth, care a înregistrat cele mai multe victorii în cadrul unui singur turneu profesionist, masculin sau feminin, a murit la vârsta de 83 de ani, potrivit Sky News.

121 afișări
Imaginea articolului Kathy Whitworth, jucătoarea de golf cu cele mai multe victorii, a murit la vârsta de 83 de ani

Kathy Whitworth, jucătoarea de golf cu cele mai multe victorii, a murit la vârsta de 83 de ani

Jucătoarea de golf Kathy Whitworth, care a înregistrat cele mai multe victorii în turneele profesioniste din toate timpurile, a murit la 83 de ani.

Nimeni nu i-a egalat numărul remarcabil de 88 de victorii, nici legendarul Sam Snead sau Tiger Woods, nici Mickey Wright şi Annika Sorenstam, care sunt considerate două dintre cele mai mari jucătoare de golf din istorie.

Whitworth, care a devenit prima femeie care a câştigat un milion de dolari în LPGA (Ladies Professional Golf Association), a murit în ajunul Crăciunului, a declarat partenerul ei de viaţă.

Bettye Odle nu a dezvăluit cauza morţii partenerei sale, dar a spus că Whitworth a murit brusc sâmbătă seara, în timp ce sărbătorea cu familia şi prietenii.

„Kathy a lăsat această valoare aşa cum şi-a trăit viaţa - iubind, râzând şi creând amintiri", a spus Odle într-o declaraţie publicată de LPGA Tour.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici