Kelly Pavlik, în proporţie de 90% următorul adversar al lui Lucian Bute

Fostul campion mondial la categoria mijlocie, Kelly Pavlik, va fi, în proporţie de 90 la sută, următorul adversar al lui Lucian Bute, se arată într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX de Federaţia Română de Box (FRB).

155 afișări
Imaginea articolului Kelly Pavlik, în proporţie de 90% următorul adversar al lui Lucian Bute

Kelly Pavlik, în proporţie de 90% următorul adversar al lui Lucian Bute (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Surse din cadrul Intrebox au dezvăluit că, în proporţie de 90 la sută, următorul adversar al lui Lucian Bute va fi Kelly "The Ghost" (Fantoma) Pavlik. După ce s-au lovit de refuzul lui Mikkel Kessler, Interbox i-a făcut o "ofertă de nerefuzat" fostului campion mondial de la mijlocie, Kelly Pavlik. Gruparea canadiană aşteaptă acum raspunsul lui Pavlik, care şi-a exprimat în mai multe rânduri dorinţa de a boxa cu Lucian Bute, anunţă FRB.

Promotorul Bob Arum, care îl reprezintă pe Pavlik, a confirmat că s-a ajuns la o înţelegere de principiu pentru un meci în noiembrie. "Mai trebuie să ne punem la punct cu Interbox în privinţa locului de desfăşurare", a declarat Arum, care a confirmat faptul ca Pavlik ar fi dispus să boxeze în Montreal.

Postul Showtime şi-a manifestat interesul pentru un asemenea meci care ar putea aduce o bursă de câteva milioane bune de dolari pentru fiecare din cei doi boxeri. "Aştept cu nerăbdare meciul împotriva lui Lucian Bute. Este unul dintre cei mai buni pugilişti de la supermijlocie din lume. Este stângaci, înalt, puternic şi are un fizic extraordinar. Va fi un meci extraordinar şi o ocazie unică de a boxa, din nou, în Canada la un post de televiziune mare", a spus Kelly Pavlik.

Kelly Pavlik, fost campion mondial la mijlocie în versiunile WBC şi WBO, a trecut la supermijlocie după ce a avut dificultăţi în a face categoria la ultimele meciuri de la mijlocie. Pavlik, în vârstă de 29 de ani, are un palamres impresionant: 37 de victorii, 32 prin KO, două înfrângeri. Pavlik a boxat cu nume mari din boxul mondial: Sergio Gabriel Martinez, Bernard Hopkins (a pierdut, dar la puncte) sau Jermain Taylor. Pavlik a întâlnit în carieră doi dintre pugilişti care au aspirat la titlul lui Lucian: Edison Miranda şi Fulgencio Zuniga.

Oficialii Interbox au dezvăluit că aşteaptă semnarea contractului cu Pavlik pentru a face public următorul adversar, însă au spus că au şi o variantă de rezervă, probabil Glen Johnson care a boxat în
SuperSix.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici