Kenny Dalglish a fost externat din spital după ce a fost depistat cu coronavirus

  • Legenda lui Liverpool a fost diagnosticat săptămâna aceasta cu COVID-19
  • Kenny Dalglish a fost externat din spital
  • Dalglish se află în carantină, în propria sa locuinţă, pentru că este asimptomatic
209 afișări
Imaginea articolului Kenny Dalglish a fost externat din spital după ce a fost depistat cu coronavirus

Kenny Dalglish a fost externat din spital după ce a fost depistat cu coronavirus

Sir Kenny Dalglish a fost internat miercuri pentru tratarea unei infecţii. Respectându-se procedurile impus în această perioadă, Dalglish a fost testat pentru coronavirus.

Pentru că a fost asimptomatic, Dalglish a fost externat din spital şi se află în carantină, acasă.

În vârstă de 69 de ani, Kenny Dalglish spune că toţi medicii s-au purtat exemplar.

Kenny Dalglish: Toată lumea s-a purtat exemplar cu mine la spital. Poate unele persoane spun că am fost tratat aşa datorită renumelui meu, însă pentru toată lumea este la fel.

Suntem norocoşi să avem astfel de medici. Tot personalul medical munceşte pentru a ajuta ţara să treacă peste pandemia de coronavirus”.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici