Kent Nielsen: Nu am mai trăit un asemenea meci în viaţa mea

Tehnicianul echipei Aalborg, Kent Nielsen, a declarat joi seară, după meciul pierdut cu scorul de 0-6 în faţa Stelei, în grupa J a Ligii Europa, că nu a mai trăit un astfel de joc şi că este foarte dezamăgit.

606 afișări
Imaginea articolului Kent Nielsen: Nu am mai trăit un asemenea meci în viaţa mea

Kent Nielsen: Nu am mai trăit un asemenea meci în viaţa mea (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Suntem foarte dezamăgiţi de meci, de cum a decurs jocul. Nu am fost pregătiţi suficient din punct de vedere fizic. Până la primul gol am jucat de la egal la egal, dar nu am fost suficient de buni la finalizare. S-a văzut lipsa de experienţă. După golurile 2 şi 3 am căzut psihic. Nu am fructificat ocaziile avute, iar Steaua a fost mai eficientă. În repriza a doua Steaua a demonstrat ce înseamnă să fii competitiv în Europa. Nu am mai trăit un asemenea meci în viaţa mea. În prima repriză am fost mulţumit parţial de joc, am crezut că vom pune probleme Stelei, dar dacă nu beneficiezi de ocaziile avute asta se întâmplă", a spus Nielsen.

Formaţia Steaua a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 6-0, echipa daneză Aalborg, într-un meci din prima etapă a grupei J a Ligii Europa, în care a înscris toate golurile în repriza a doua.

Golurile partidei au fost marcate de Sânmărtean, în minutul 51, Raul Rusescu, în minutele 59 (penalti) şi 73, şi Keşeru, în minutele 61, 65 şi 72.

Următorul meci al Stelei va avea loc la 2 octombrie, în deplasare, cu Dinamo Kiev. Partida se va disputa de la ora 20.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici