Kevin Anderson a câştigat cea mai lungă semifinală din istoria turneului de la Wimbledon

John Isner a fost din nou implicat într-un meci uriaş la Wimbledon. Americanul a fost învins în semifinalele de la All England Club de Kevin Anderson, cu 6-7, 7-6, 7-6, 4-6, 24-26, într-un meci maraton, care a durat 6 ore şi 35 de minute şi a adunat 99 de game-uri.

397 afișări
Imaginea articolului Kevin Anderson a câştigat cea mai lungă semifinală din istoria turneului de la Wimbledon

Foto: Pixabay

După 48 de game-uri consecutive în care cei doi şi-au făcut serviciul, Anderson a făcut primul break al setului decisiv şi apoi a închis meciul. Acesta a fost al doilea cel mai lung meci disputat la Wimbledon, unul în care s-au servit 102 aşi.

”La final, te gândeşti că ar trebui să rămână o remiză, dar cineva trebuie să câştige. John este un băiat extraordinar şi îmi pare rău pentru el”, a comentat Anderson, după meci.

De asemenea, acesta va deveni al treilea cel mai lung meci de simplu din istorie, după Isner - Mahut (11 ore şi 5 minute) şi Leonardo Mayer - Joao Souza (6 ore şi 43 de minute, Cupa Davis 2015).

Primul în top l-a avut printre protagonişti tot pe Isner. În 2010, pe iarba de la All England Club, Isner îl învingea pe Mahut, scor 6–4, 3–6, 6–7(7), 7–6(3), 70–68, la capătul unui meci care s-a disputat pe durata a 3 zile, având în total 11 ore şi 5 minute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici