Kevin Durant cumpărat de Suns de la Nets, potrivit presei americane

La câteva ore după ce Mat Ishbia a preluat funcţia de proprietar al Phoenix Suns, echipa a făcut o achiziţie remarcabilă, obţinând transferul starului NBA Kevin Durant de la Brooklyn Nets, miercuri seara târziu, potrivit The Athletic şi ESPN.

166 afișări
Imaginea articolului Kevin Durant cumpărat de Suns de la Nets, potrivit presei americane

Conform presei americane Durant şi T.J. Warren vor ajunge la Phoenix în schimbul lui Mikal Bridges, Cameron Johnson, Jae Crowder şi patru jucători proveniţi de la echipele colegiilor americane în următorii ani, conform rapoartelor.

Suns îl aduce pe Durant la o echipă cu rezultate slabe, care are în acest sezon un palmares de 30 de victorii şi 26 de înfrângeri, pe locul patru în Conferinţa de Vest. Phoenix a ajuns la finala NBA în 2020-21, apoi a înregistrat cel mai bun record din sezonul regulat în 2021-22, înainte de a pierde cu Dallas Mavericks, în semifinalele conferinţei.

Termenul limită pentru tranzacţii în NBA este ziua de joi.

Durant, în vârstă de 34 de ani, a câştigat două campionate NBA cu Golden State Warriors, a obţinut distincţia de cel mai valoros jucător din NBA în 2013-14 şi este de 13 ori All-Star. El a fost pus pe tuşă din 8 ianuarie din cauza unei entorse a ligamentului colateral medial al genunchiului drept.

În 39 de meciuri disputate în acest sezon, Durant are o medie de 29,7 puncte, 6,7 recuperări şi 5,3 pase decisive. În cariera sa în NBA, la Seattle SuperSonics, Oklahoma City Thunder, Golden State şi Brooklyn, are medii de 27,3 puncte, 7,1 recuperări şi 4,3 pase decisive.

Warren, în vârstă de 29 de ani, a jucat în doar 20 de meciuri pentru Nets după ce s-a recuperat după o accidentare la picior care l-a ţinut pe tuşă tot sezonul trecut. El a avut o medie de 9,5 puncte şi 2,8 recuperări pentru Brooklyn, mult sub normele sale din carieră de 15,1 puncte şi patru recuperări.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici