Khabib Nurmagomedov se retrage din UFC. Anunţul a fost făcut după ce l-a învins pe Justin Gaethje

  • Khabib Nurmagomedov şi-a anunţat retragerea din artele marţiale mixte
  • Decesul tatălui a avut un impact major asupra deciziei campionului
  • Nurmagomedov este neînvins în UFC, cu 29 de lupte câştigate
1023 afișări
Imaginea articolului Khabib Nurmagomedov se retrage din UFC. Anunţul a fost făcut după ce l-a învins pe Justin Gaethje

Sursa foto: profimedia

După ce a câştigat sâmbătă lupta cu Justin Gaethje la UFC 254, Khabib Nurmagomedov şi-a anunţat retragerea din artele marţiale mixte. Nurmagomedov a citat moartea tatălui său ca fiind principalul motiv care l-a determinat să ia în considerare dacă mai vrea să lupte.

„Astăzi este ultima mea luptă aici în UFC”, a declarat Khabib şi a promis că îşi va ţine cuvântul faţă de mama sa.

Abdulmanap Nurmagomedov a murit în Rusia pe 3 iulie din cauza complicaţiilor date de COVID-19. Abdulmanap a fost plasat într-o comă indusă medical după ce a fost supus unei intervenţii chirurgicale la inimă, iar mai apoi a fost diagnosticat cu virusul.

Nurmagomedov se retrage din artele marţiale mixte cu un record de 29-0 în cariera sa profesionistă. El a câştigat centura de campion la UFC 223 în aprilie 2018.

Conor McGregor i-a transmis un mesaj emoţionant celui care l-a sugrumat la UFC 229.

"O performanţă bună, Khabib. Eu voi continua. Respect şi condoleanţe pentru tatăl tău, de asemenea. Ţie şi familiei tale. Familia McGregor", a scris Conor prin intermediul Twitter pentru luptătorul cecen. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici