Kim Clijsters ar putea lipsi de la Roland Garros. Şi-a luxat glezna la o nuntă

Prezenţa jucătoarei de tenis Kim Clijsters la turneul de la Roland Garros a devenit incertă, după ce belgianca şi-a luxat o gleznă la nunta vărului său, a anunţat a doua clasată în ierarhia WTA, pe site-ul său.

50 afișări
Imaginea articolului Kim Clijsters ar putea lipsi de la Roland Garros. Şi-a luxat glezna la o nuntă

Kim Clijsters ar putea lipsi de la Roland Garros. Şi-a luxat glezna la o nuntă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În timpul ceremoniei de la nunta vărului Tim, Kim a suferit o gravă luxaţie la glezna dreaptă, cu întinderea ligamentelor şi cu apariţia unui hematom. Ea se va mai putea antrena doar după o pauză cuprinsă între patru şi şase săptămâni, astfel că prezenţa sa la Paris, în 22 mai, a devenit incertă", notează site-ul belgiencei.

Belgianca se afla oricum în repaus patru săptămâni, din cauza unor probleme la umăr şi la pumnul drept. Marţi, anunţase că nu va putea participa la semifinala de la Fed Cup, împotriva Cehiei, programată în perioada 16-17 aprilie, la Charleroi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici