Kimi Raikkonen părăseşte Formula 1 la sfârşitul sezonului

  • Informaţia privind plecarea finlandezului a fost dată chiar de şefii Formulei 1.
  • În calitate de pilot la Ferrari, Raikkonen a fost campion mondial în 2007.
514 afișări
Imaginea articolului Kimi Raikkonen părăseşte Formula 1 la sfârşitul sezonului

Kimi Raikkonen părăseşte Formula 1 la sfârşitul sezonului

Finlandezul Kimi Raikkonen, 41 de ani, se va retrage din Formula 1 la sfârşitul sezonului actual. F1 a făcut cunoscut anunţul cu un tweet pe contul oficial, în care postează şi o fotografie a fostului pilot Ferrari, în prezent la Sauber Alfa Romeo.

„Kimi Raikkonen se va retrage din F1 la sfârşitul sezonului 2021”, scrie în tweet. Raikkonen a câştigat un titlu mondial la piloţi în 2007, pe când era la Ferrari.

Kimi Raikkonen, prin intermediul reţelelor de socializare, şi-a luat rămas bun de la F1 la sfârşitul anului:

”Acesta va fi ultimul meu sezon în Formula 1 - scrie Raikkonen - şi este o decizie pe care am luat-o iarna trecută. Nu a fost o decizie uşoară, dar după acest sezon este timpul pentru lucruri noi.

Chiar dacă sezonul este încă în desfăşurare, vreau să le mulţumesc familiei mele, tuturor echipelor mele, tuturor oamenilor implicaţi în cariera mea de curse şi, mai presus de toate, fani care m-aţi înveselit în tot acest timp.

S-ar putea ca Formula 1 să se sfârşească pentru mine, dar există atât de multe lucruri pe care vreau să le trăiesc şi de care să mă bucur. Ne mai vedem! Cu drag, Kimi”.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici