Kobe Bryant (Los Angeles Lakers) şi-a anunţat retragerea din activitate la finalul sezonului

Baschetbalistul echipei Los Angeles Lakers, Kobe Bryant, şi-a anunţat retragerea din activitate la finalul sezonului, printr-o scrisoare publicată pe site-ul theplayerstribune.com, informează, luni, Gazzetta dello Sport.

315 afișări
Imaginea articolului Kobe Bryant (Los Angeles Lakers) şi-a anunţat retragerea din activitate la finalul sezonului

Kobe Bryant (Los Angeles Lakers) şi-a anunţat retragerea din activitate la finalul sezonului (Imagine: AFP/Mediafax Foto)

"Dragă baschet, sunt pregătit să mă retrag. M-ai făcut să trăiesc visul de a juca la Los Angeles Lakers şi te voi iubi mereu pentru asta. Inima mea poate suporta în continuare bătălii, capul meu poate gestiona oboseala, dar corpul meu ştie că este timpul să spun la revedere. Acest sezon este tot ce mi-a mai rămas", a scris Bryant în scrisoarea publicată de theplayerstribune.com.

Kobe Bryant, în vârstă de 37 de ani, a câştigat cinci titluri de campion NBA cu Los Angeles Lakers, a fost desemnat cel mai bun jucător din ligă în 2008, cel mai bun baschetbalist al finalelor din 2009 şi 2010, a fost selecţiont de 17 ori pentru All Star Game şi a fost desemnat de patru ori cel mai bun jucător din meciul vedetelor.

Supranumit Black Mamba, Bryant, care a jucat în cei 20 de ani de carieră doar la Los Angeles Lakers, este al treilea cel mai bun marcator din istoria NBA, cu 32.683 de puncte înscrise, după Kareem Abdul-Jabbar (38.387 de puncte) şi Karl Malone (36.928 de puncte).

Kobe Bryant este dublu medaliat olimpic cu aur cu naţionala de baschet a Statelor Unite ale Americii, în 2008 şi 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici