Kobe Bryant va fi indisponibil nouă luni

Baschetbalistul echipei Los Angeles Lakers, Kobe Bryant, a fost operat miercuri la umărul drept şi va fi indisponibil nouă luni, a anunţat formaţia din NBA.

106 afișări
Imaginea articolului Kobe Bryant va fi indisponibil nouă luni

Kobe Bryant va fi indisponibil nouă luni (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Intervenţia chirurgicală a durat două ore.

"Kobe se va reface total în urma acestei accidentări (n.r. - o ruptură la umăr) şi dacă totul va decurge bine el va trebui s-ă fie apt pentru startul sezonului următor", a declarat chirurgul Neal El Attrache.

Este al treilea sezon consecutiv pe care sportivul în vârstă de 36 de ani nu îl poate disputa complet din cauza unor probleme medicale.

Bryant nu a putut să termine sezonul 2012/2013 din cauza unei rupturi la tendonul lui Ahile, accidentare care l-a făcut să piardă şi startul sezonului 2013/2014. El a revenit pentru doar şase meciuri, accidentându-se apoi la un genunchi.

În acest sezon, Kobe Bryant a jucat 35 de meciuri, înregistrând o medie de 22,3 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici