Kubot şi Melo au câştigat turneul de dublu masculin de la Wimbledon, după un meci de patru ore şi jumătate

Perechea formată din polonezul Lukasz Kubot şi brazilianul Marcelo Melo, cap de serie numărul 4, a câştigat, sâmbătă, turneul de dublu masculin de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului.

151 afișări
Imaginea articolului Kubot şi Melo au câştigat turneul de dublu masculin de la Wimbledon, după un meci de patru ore şi jumătate

Kubot şi Melo au câştigat turneul de dublu masculin de la Wimbledon, după un meci de patru ore şi jumătate

Kubot şi Melo au învins, în finala competiţiei de la All England Club, cuplul Oliver Marach/Mate Pavic (Austria/Croaţia), cap de serie numpărul 16, scor 5-7, 7-5, 7-6 (2), 3-6, 13-11. Partida a durat patru ore şi 39 de minute.

Meciul a fost unul extrem de echilibrat, cele două perechi având cifre asemănătoare, din punct de vedere statistic. Kubot şi Melo au servit 17 aşi, în timp ce Marach şi Pavic, 16. Învingătorii au avut 33 de lovituri câştigătoare şi şapte erori neforţate, iar adversarii lor au reuşit 32 de lovituri direct câştigătoare şi au comis cinci greşeli neprovocate.

Câştigătorii turneului de dublu de la Wimbledon vor primi un cec de 457.301 euro şi 2.000 de puncte ATP. Finaliştii vor încasa 228.650 de euro şi 1.200 de puncte în ierarhia de dublu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici