Kyle Hudlin este cel mai înalt fotbalist din Anglia, la 2.05 m înălţime

  • Kyle Hudlin este cel mai înalt fotbalist din Anglia
  • Visul lui Hudlin e să joace în Premier League
  • El îl admiră pe Messi, care are doar 1,70 metri înălţime
234 afișări
Imaginea articolului Kyle Hudlin este cel mai înalt fotbalist din Anglia, la 2.05 m înălţime

Îl mai ţii minte pe Peter Crouch? Fotbalistul care a trecut pe la Liverpool şi Tottenham are 2 metri şi 1 centimetru. Însă el nu este cel mai înalt fotbalist din Anglia. Kyle Hudlin deţine acest titlu neoficial.

Kyle Hudlin, fotbalist la Solihull Moors, are 2,05 metri şi este cel mai înalt fotbalist profesionist din Anglia. La 20 de ani pe care i-a împlinit, medicii i-au spus că s-a oprit din creştere. Hudlin are ambiţii mari, visul lui este de a juca în Premier League. Acolo s-ar putea întâlni cu „pitici” Olivier Giroud, 1,93 metri înălţime, şi Henri Maguire, 1,90 metri înălţime.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici