Kylian Mbappé a câştigat premiul de jucător al anului în Ligue 1 pentru a treia oară consecutiv

Kylian Mbappé a încununat o nouă campanie de excepţie, câştigând pentru al treilea an consecutiv premiul de jucător al sezonului în Ligue 1.

117 afișări
Imaginea articolului Kylian Mbappé a câştigat premiul de jucător al anului în Ligue 1 pentru a treia oară consecutiv

Kylian Mbappé a câştigat premiul de jucător al anului în Ligue 1 pentru a treia oară consecutiv

Kylian Mbappé, atacantul lui PSG, a primit pentru a treia oară premiul de jucător al sezonului în Ligue 1. Mbappé, în vârstă de 23 de ani, s-a bucurat de un sezon excepţional în Ligue 1, marcând 25 de goluri şi dând 19 pase de gol în campania de până acum, ajutându-i pe parizieni să câştige încă un titlu de campion.

Internaţionalul francez, care a câştigat premiul pentru trei sezoane consecutive, i-a devansat pe Martin Terrier de la Rennes, Wissam Ben Yedder de la Monaco, Dimitri Payet de la Marseille şi mijlocaşul brazilian Lucas Paqueta. Printre absenţii notabili din echipa ideală a sezonului în Franţa s-au numărat coechipierii de la PSG, Leo Messi şi Neymar.

În altă ordine de idei, atacantul lui Real Madrid, Karim Benzima, a câştigat premiul pentru cel mai bun jucător francez din străinătate, iar portarul lui PSG, Gianluigi Donnarumma, a primit premiul pentru cel mai bun portar al anului.

Premiile au fost votate de jucătorii profesionişti din Ligue 1 şi anunţate duminică seara.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici