Kylian Mbappé refuză să participe la şedinţa foto a echipei naţionale a Franţei. Motivul invocat de atacantul lui PSG

Kylian Mbappé a decis să nu participe la şedinţa foto prevăzută pentru marţi cu echipa Franţei, după ce Federaţia Franceză de Fotbal a refuzat să modifice convenţia privind drepturile de imagine ale jucătorilor, conform L'Équipe.

1834 afișări
Imaginea articolului Kylian Mbappé refuză să participe la şedinţa foto a echipei naţionale a Franţei. Motivul invocat de atacantul lui PSG

Kylian Mbappé a făcut anunţul în cursul zilei de luni, într-un comunicat transmis AFP. Starul naţionalei Franţei şi a lui PSG „regretă profund că nu s-a putut ajunge, aşa cum s-a cerut, la un acord înainte de Cupa Mondială" pe acest subiect, care a provocat deja o polemică în luna martie.

De când Kylian Mbappé a boicotat o operaţiune de marketing cu sponsorii echipei Franţei, pe 22 martie, la un miting la Clairefontaine, convenţia care îi leagă pe internaţionalii francezi de Federaţia Franceză de Fotbal se află în centrul unei polemici.

Vedeta pariziană şi consilierii săi consideră în special că se foloseşte tot mai mult imaginea individuală a unor jucători, în detrimentul altora. Francezul şi-ar dori, de asemenea, să aibă un drept de control asupra mărcilor cu care sunt asociaţi internaţionalii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici