Kylian Mbappe ar putea ajunge la Real Madrid, contra sumei de 400 de milioane de euro - presă

Kylian Mbappe ar putea ajunge la Real Madrid în vara anului 2020. Potrivit presei Spania, gruparea din Madrid nu vrea să pună presiune pe jucător, "totul trebuie să vină de la el". Iar primul semn ar fi fost deja făcut, Mbappe a refuzat prelungirea acordului cu PSG.

182 afișări
Imaginea articolului Kylian Mbappe ar putea ajunge la Real Madrid, contra sumei de 400 de milioane de euro - presă

Kylian Mbappe ar putea ajunge la Real Madrid, contra sumei de 400 de milioane de euro - presă

În plus, francezul a recunoscut că vrea să joace în fotbalul spaniol, iar destinaţia favorită este Real Madrid.

Suma pe care vrea să o ofere Florentino Perez pentru a-l aduce pe fotbalistul de 20 de ani pe Santiago Bernabeu este colosală. 400 de milioane de euro este dispus să plătească oficialul "blanco" pentru a realiza transferul, sumă care este confirmată şi de jurnaliştii de la Le Parisien, care susţin că cei de la Madrid au aflat că acesta ar fi preţul despărţirii dintre PSG şi Kylian Mabppe.

Business Insider anunţă chiar o mărire a sumei, până la 500 de milioane de euro. "Niciodată, preşedintele Realului nu a dorit la Real Madrid un fotbalist mai mult ca pe Mbappe", a confirmat şi fostul redactor al cotidianului MARCA, Eduardo Inda.

Kylian Mbappe a ajuns la PSG în vara anului 2017, sub formă de împrumut, de la AS Moncaco, iar în 2018 a fost cumpărat de campioana Franţei contra sumei de 135 de milioane de euro. A evoluat, până acum, în 98 de partide şi a marcat 69 de goluri, oferind 36 assist-uri. În actualul sezon, în urma celor 11 meciuri în care a jucat, a marcat de nouă ori.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici