Kylian Mbappe refuză să răspundă la gesturile a lui Emiliano Martinez

Kylian Mbappe a declarat că nu îşi va irosi energia într-un război verbal cu Emiliano Martinez, în ciuda faptului că a fost ironizat în public după finala Cupei Mondiale.

753 afișări
Imaginea articolului Kylian Mbappe refuză să răspundă la gesturile a lui Emiliano Martinez

Portarul  Martinez a furnizat un moment criticat de fanii francezi, atunci când a cerut un minut de reculegere pentru Mbappe în vestiar după meci, înainte de a fi văzut în Buenos Aries cu o păpuşă care semăna cu atacantul francez.

Mbappe a revenit la club miercuri seară şi a marcat un gol din penalty în minutul 95 pentru ca PSG să câştige toate cele trei puncte împotriva lui Strasbourg, după ce Marquinhos a înscris la ambele porţi.

Când a fost întrebat despre gestul portarului Martinez de la Aston Villa, Mbappe a răspuns, citat de 90min.com: "Nu este problema mea. Nu am energie de irosit pentru astfel de lucruri inutile.

"Nu le voi digera niciodată. Dar, aşa cum le-am spus antrenorului şi coechipierilor mei, nu există niciun motiv ca clubul meu să plătească pentru o înfrângere cu echipa mea naţională, sunt două situaţii diferite. Mesajul a fost simplu - a fost pentru a arăta că, indiferent ce se întâmplă cu echipa naţională, PSG este un lucru separat şi sunt încă determinat să aduc fiecare trofeu în capitală".

Lionel Messi se bucură de o pauză prelungită pentru a sărbători triumful Argentinei alături de restul echipei, dar ar putea reveni la timp pentru deplasarea lui PSG la Lens în ziua de Anul Nou. Se aşteaptă ca Martinez să revină în echipa de start a lui Villa în aceeaşi zi, pentru deplasarea la Tottenham.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
mbappe,
psg,
martinez

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici