L-au găsit mort în prima zi a anului. Un fotbalist legendar s-ar fi sinucis - FOTO

Fostul fotbalist al celor de la Cardiff, Chris Barker (39 de ani), a fost găsit decedat în prima zi a anului.

2584 afișări
Imaginea articolului L-au găsit mort în prima zi a anului. Un fotbalist legendar s-ar fi sinucis - FOTO

L-au găsit mort în prima zi a anului. Un fotbalist legendar s-ar fi sinucis - FOTO

Agenţia de management care l-a reprezentat pe Barker, World in Motion, a anunţat faptul că sportivul s-a stins din viaţă.

”Cu mare tristeţe vă anunţăm trecerea prematură în nefiinţă a celui care a fost Chris Barker, în vârstă de 39 de ani. Dincolo de cariera sa de excepţie, cu peste 500 de jocuri în Ligă pentru echipe ca Barnsley, Cardiff City, Queens Park Rangers şi Plymouth Argyle, Chris a fost şi o persoană minunată, un adevărat domn cu care a fost mereu o plăcere să colaborezi”, au scris reprezentanţii World in Motion în comunicatul de presă.

Cauza decesului nu este încă cunoscută, deşi, potrivit The Sun, se vehiculează faptul că fostul fotbalist al lui Cardiff s-ar fi sinucis.

Barker şi-a început cariera profesionistă, în 1999, la Alfreton. De-a lungul timpului a mai trecut pe la echipe precum Barnsley, Cardiff, Stoke City, Colchester United, Queens Park Rangers, Plymouth, Southend United şi Aldershot Town.

Foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici