La 15 ani de la moarte, Kiyan Prince, un fost junior de mare talent, îşi face ”debutul” în FIFA 21

  • Marea Britanie omagiază un puşti talentat, dar care n-a avut şansa să strălucească pe marile arene.
  • La vârsta de 15 ani, Kiyan Prince, cu un viitor luminos în fotbal, a fost ucis cu o lovitură de cuţit.
  • Fostul junior de la Queen's Park Rangers va avea propriul loc în cunoscutul joc pe calculator.
568 afișări
Imaginea articolului La 15 ani de la moarte, Kiyan Prince, un fost junior de mare talent, îşi face ”debutul” în FIFA 21

Dacă nu ar fi intervenit o întorsătură cruntă a soartei, Kiyan Prince avea toate atuurile unui star în Premier League, urmând să adune selecţii pentru naţionala Angliei şi să se dueleze cu nume mari din fotbal.

Din păcate, nimeni nu va şti niciodată cum i-ar fi arătat cariera. În 2006, pe când avea 15 ani, puştiul legitimat la Queen's Park Rangers, cu o carieră internaţională în faţă, a primit o singură lovitură mortală în piept. Se afla în afara şcolii, asistând un băiat care a fost agresat.

La acea vreme, era un junior apreciat la Queen's Park Rangers şi toţi antrenorii îi anunţau o carieră profesionistă de senzaţie.

Marţi, la 15 ani de la momentul tragic, Prince va semna oficial cu clubul copilăriei sale, QPR, şi va primi numărul 30, vârsta pe care ar fi împlinit-o în 2021. În acelaşi timp, un personaj generat de computer care îl descrie pe Prince aşa cum ar fi putut arăta la vârsta de 30 de ani va fi disponibil pentru selecţie pentru jucătorii din jocul de computer FIFA 21, produs de EA Sports. Acolo unde îşi au locul starturi din Premier League.

Panouri cu chipul lui Kiyan vor putea fi văzute în multe locaţii din Marea Britanie, inclusiv Piccadilly Circus, ca parte a unei campanii publicitare.

Este un moment simbolic pentru tatăl lui Kiyan, dr. Mark Prince, fost campion la box la categoriile IBF şi WBO Inter-Continental, care spune că a învăţat să meargă mai departe cu durere.

Prince şi-a depăşit sentimentele iniţiale de furie şi răzbunare. ”Lucrul pe care Dumnezeu l-a pus în inima mea de la început a fost că fiul tău nu va muri fără niciun motiv”, a declarat tatăl juniorului ucis cu o lovitură de cuţăit, pentru agenţia Reuters, la sediul QPR.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici