Ladislau Boloni pierde derby-ul Greciei cu Olympiacos

Derbyul campionatului Greciei, dintre Olympiacos şi Panatinaikos s-a încheiat duminică seara cu scorul de 3-1 pentru gazde, care sunt lideri în Super League.

196 afișări
Imaginea articolului Ladislau Boloni pierde derby-ul Greciei cu Olympiacos

Ladislau Boloni

Echipa greacă Panathinaikos Atena, condusă de antrenorul român Ladislau Boloni, a fost învinsă de Olympiakos cu 3-1, după ce oaspeţii deschiseseră scorul în minutul 29, dintr-un penalty transformat de italianul Macheda.

Lider detaşat în campionatul grecesc, Olympiakos a revenit şi a egalat înainte de pauză, prin golul lui Koka, în minutul 45+3.

După reluare, Panathinaikos a rămas în 10 oameni, în minutul 65. Gazdele au preluat conducerea prin acelaşi Koka, în minutul 72.

Olympiakos a închis tabela, în al 7-lea minut suplimentar de joc, prin Bruma.

Echipa are 76 de puncte şi este la o distanţă de 22 de puncte faţă de a doua clasată, Aris Salonik, şi, este virtual campioană a Greciei.

Panathinaikos este pe locul 5, cu 49 de puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici