FOTO | Larisa Iordache ratează Mondialele de la Montreal după ce şi-a rupt tendonul de la glezna stângă

Cea mai în formă gimnastă tricoloră ratează Campionatele Mondiale de la Montreal. Larisa Iordache şi-a rupt tendonul de la glezna stângă la încălzirea de la sol. Gimnasta tricoloră ar fi trebuit să debuteze în această seară în calificările de la Mondiale, dar a fost nevoită să părăsească sala.

10281 afișări
Imaginea articolului FOTO | Larisa Iordache ratează Mondialele  de la Montreal după ce şi-a rupt tendonul de la glezna stângă

Larisa Iordache ratează Mondialele după ce şi-a rupt tendonul de la glezna stângă

”Tendonul i-a cedat, este rupt. Trebuie operat în ţară, vom încerca să plecăm de la Montreal mai repede”, a declarat antrenorul Larisei, Cristian Moldovan. Gimnasta a părăsit sala într-un scaun cu rotile.

 

 

Larisa a avut un şir nesfârşit de accidentări în ultimii ani, de fiecare dată înaintea unei competiţii importante. Valoroasa sportivă de la CS Dinamo era într-o formă sportivă de excepţie, fiind considerată una dintre favoritele la podiumul la individual compus şi la bârnă.

Gimnastica feminină îşi pune acum speranţele în Cătălina Ponor. Ioana Crişan, cealaltă tricoloră, este deocamdată prea crudă pentru o competiţie atât de puternică.

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici