Larisa Iordache şi Marian Drăgulescu, câte 3 medalii de aur în finalele pe aparate, la Campionatele Naţionale de gimnastică

Sportivii Larisa Iordache (Dinamo Bucureşti) şi Marian Drăgulescu (Steaua Bucureşti) au câştigat, duminică, cele mai multe medalii de aur, câte trei, în finalele pe aparate, la cea de-a 68-a ediţie a Campionatelor Naţionale de la Bucureşti.

1448 afișări
Imaginea articolului Larisa Iordache şi Marian Drăgulescu, câte 3 medalii de aur în finalele pe aparate, la Campionatele Naţionale de gimnastică

Larisa Iordache şi Marian Drăgulescu, câte 3 medalii de aur în finalele pe aparate, la CN gimnastică

Larisa Iordache a cucerit medaliile de aur la paralele, bârnă şi sol, iar la sărituri s-a impus junioara Denisa Golgotă. La masculin, Marian Drăgulescu s-a impus la sol, sărituri şi bară fixă, celelalte medalii de aur revenind sportivilor Andrei Muntean - la inele şi paralele, respectiv Andrei Ursache, la cal cu mânere.

Larisa Iordache a mai cucerit titlul la individul-compus, dar şi cel pe echipe cu Dinamo Bucureşti. La masculin, titlul la individual-compus a revenit lui Cristian Băţagă (CSM Bucureşti), iar cel pe echipe tot clubului Dinamo Bucureşti.

Pentru gimnaştii din loturile olimpice, Campionatele Naţionale de la Bucureşti au reprezentat un test important înaintea participării la Campionatele Mondiale de la Glasgow, care vor avea loc în perioada 23 octombrie - 1 noiembrie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici