Lars Olsen, antrenorul naţionalei Insulelor Feroe: Nu ştiu dacă România a evoluat slab, dar noi am jucat bine tactic

Antrenorul reprezentativei Insulelor Feroe, Lars Olsen, a declarat duminică, după meciul cu România, pierdut cu scorul de 0-1, că nu ştie dacă "tricolorii" au jucat slab, dar elevii săi au avut o evoluţie bună din punct de vedere tactic, transmite corespondentul MEDIAFAX.

278 afișări
Imaginea articolului Lars Olsen, antrenorul naţionalei Insulelor Feroe: Nu ştiu dacă România a evoluat slab, dar noi am jucat bine tactic

Lars Olsen, antrenorul naţionalei Insulelor Feroe: Nu ştiu dacă România a evoluat slab, dar noi am jucat bine tactic (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Nu pot spune nimic despre justeţea victoriei echipei României. A fost echipa mai bună, şi-a creat mai multe ocazii. Noi am avut ceva probleme în primele 10-15 minute, apoi am intrat în joc. Sunt mulţumit de jucătorii mei, cred că există şanse ca echipa să crească. Am presat în final, ceea ce pentru noi nu este un lucru tocmai obişnuit. Nu ştiu dacă România a jucat slab, pot spune însă că noi am jucat bine tactic. Problema echipei mele este ultima pasă, care să ne confere şanse reale de a marca. Nu am riscat mai timpuriu pentru că un 2-0 ar fi fost un scor imposibil de recuperat. Am preferat să ne asumăm riscuri pe final şi s-a văzut că am fost surprinşi în două rânduri. Suntem o echipă mică, tactica noastră era să păstrăm mingea pentru a avea acţiuni de atac, dar trebuie să ni se şi permită asta", a spus Olsen.

Lars Olsen este în continuare de părere că România este cea mai bună echipă a grupei F, "asta pentru că reuşeşte să câştige totul acasă". "Din punctul meu de vedere, grupa rămâne una strânsă, este foarte important să câştigi meciurile de pe teren propriu. În ceea ce ne priveşte, sper să mai creştem, cred că putem juca mai bine decât am făcut-o astăzi. Ne aflăm în progres, dar pierdem încă prea multe mingi, trebuie să învăţăm din meciurile pe care le jucăm. Ritmul jocurilor din campionat cred că este un handicap pentru noi. Practic, echipa mea are cinci-şase meciuri pe sezon, ceea ce este foarte puţin", a adăugat tehnicianul.

Reprezentativa României a învins, duminică, scor 1-0, selecţionata Insulelor Feroe, într-un meci contând pentru etapa a cincea a grupei F de calificare la Campionatul European din 2016. Unicul gol al meciului a fost marcat de Claudiu Keşeru, în minutul 21.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici