Laszlo Bölöni va antrena din nou în Franţa. El îl va înlocui pe Frédéric Antonetti la Metz

Laszlo Bölöni va deveni noul antrenor al lui Metz, conform publicaţiei franceze L'Équipe. Românul are sarcina de a readuce pe prima scenă echipa retrogradată la finele actualului sezon.

168 afișări
Imaginea articolului Laszlo Bölöni va antrena din nou în Franţa. El îl va înlocui pe Frédéric Antonetti la Metz

Laszlo Bölöni va antrena din nou în Franţa. El îl va înlocui pe Frédéric Antonetti la Metz

Metz i-a găsit un succesor lui Frederic Antonetti. Potrivit informaţiilor furnizate de L'Équipe, Laszlo Bölöni va fi noul antrenor al granzilor. Fostul antrenor al lui Nancy este alegerea lui Lucien d'Onofrio, noul consilier al preşedintelui Bernard Serin.

Antrenorul român de 69 de ani este disponibil, de la plecarea sa de la Panathinaikos, în luna mai 2021.

În plus, clubul din Lorraine va numi în curând un nou director sportiv, care nu va fi Michel Preud'Homme, care a fost luat în calcul la un moment dat.

Laszlo Bölöni a fost recent în vizorul Federaţiei Române de Fotbal pentru postul de selecţioner, însă cele două părţi nu au ajuns la un acord.

Metz a retrogradat în acest sezon şi românul e aşteptat să readucă la finele sezonului viitor pe prima scenă, echipa franceză cu o tradiţie de 90 de ani pe scena din hexagon

Bölöni a mai antrenat în Franţa pe Nancy, AS Monaco, Rennes şi Lens.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici