Latovlevici la Genclerbirligi: E un nou început, vreau să joc în cupele europene cu această echipă

Fotbalistul Iasmin Latovlevici va evolua din această vară la gruparea Genclerbirligi, el declarând la prezentarea oficială că pentru el este un nou început şi că speră să ajungă să joace cu această echipă în cupele europene, informează site-ul oficial al clubului turc la care joacă şi Bogdan Stancu.

144 afișări
Imaginea articolului Latovlevici la Genclerbirligi: E un nou început, vreau să joc în cupele europene cu această echipă

Latovlevici la Genclerbirligi: E un nou început, vreau să joc în cupele europene cu această echipă (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Este un nou început pentru mine. Vreau să joc cu această echipă în cupele europene. Sper că vom reuşi asta", a spus Latovlevici.

Latovlevici, care a jucat în ultimele cinci sezoane la Steaua, a semnat un contract pe trei ani cu Genclerbirligi.

Echipa Genclerbirligi a încheiat ediţia 2014/2015 a campionatului Turciei pe locul nouă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici