Laurenţiu Corbu, Dinamo: Pe 15 noiembrie se fac două luni în care nu am primit banii

Laurenţiu Corbu, fundaşul echipei Dinamo Bucureşti, a vorbit despre situaţia dificilă de la echipa sa, spunând că este neplătit de aproape două luni.

109 afișări
Imaginea articolului Laurenţiu Corbu, Dinamo: Pe 15 noiembrie se fac două luni în care nu am primit banii

Laurenţiu Corbu, Dinamo: Pe 15 noiembrie se fac două luni în care nu am primit banii

"E aceeaşi situaţie în continuare. Pe 15 (n.r. - noiembrie) se fac două luni în care nu am primit banii. Vă daţi seama că e dificil, suntem anumiţi jucători care avem salarii foarte mici şi este greu să ne descurcăm. Este un subiect foarte delicat. Poate ceilalţi jucători nu gândesc la fel, însă eu am un salariu mic şi nu am o stabilitate de pe-o lună pe alta", a declarat Corbu, luni dimineaţa, pentru gsp.ro.

Laurenţiu Corbu, în vârstă de 25 de ani, a revenit la Dinamo la începutul acestui sezon, după un împrumut de şase luni la formaţia scoţiană St. Mirren.

Clubul de fotbal Dinamo Bucureşti este de vânzare, iar restanţele salariale şi-au făcut apariţia, lucru anunţat de patronul Ionuţ Negoiţă într-o conferinţă de presă care a avut loc la finalul lunii octombrie. Finanţatorul le-a transmis jucătorilor săi să rămână concentraţi la meseria lor: "Mesajul meu pentru jucători e să-şi facă în continuare meseria de profesionişti. Au o lună - o lună şi jumătate de restanţe. Se vor găsi soluţii, ei trebuie să-şi facă datoria. Dacă îşi fac treaba, lucrurile vor fi pozitive pentru ei".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici