Laurenţiu Iorga va semna un contract valabil un sezon cu FC Voluntari

Mijlocaşul Laurenţiu Iorga, care a evoluat sezonul trecut pentru formaţia Oţelul Galaţi, va semna un contract valabil un sezon cu gruparea FC Voluntari.

94 afișări
Imaginea articolului Laurenţiu Iorga va semna un contract valabil un sezon cu FC Voluntari

Laurenţiu Iorga va semna un contract valabil un sezon cu FC Voluntari (Foto: Shutterstock)

"În proporţie de 99 la sută conducerea s-a înţeles cu fostul jucător al echipei Oţelul, Laurenţiu Iorga. Sperăm ca după ce va semna, să fie un plus pentru echipă", a anunţat, joi, directorul de imagine al grupării FC Voluntari, Lucian Ionescu, într-o conferinţă de presă.

Fotbalistul în vârstă de 27 de ani a efectuat vizita medicală şi se antrenează deja cu lotul condus de tehnicianul Bogdan Vintilă.

Laurenţiu Iorga a mai jucat în cariera sa de până acum la echipele Oţelul Galaţi, Astra Giurgiu şi Pandurii Târgu Jiu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici