Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua: Am avut noroc cu Niţă, care ne-a salvat de câteva ori/ Guardiola, manager Manchester City: A fost un joc fantastic şi suntem aproape de grupele Ligii

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua Bucureşti, a declarat după înfrângerea, scor 0-5 cu Manchester City din Liga Campionilor, că diferenţa în meciul de pe Arena Naţională a fost făcută de greşelile individuale ale jucătorilor săi.

4617 afișări
Imaginea articolului Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua: Am avut noroc cu Niţă, care ne-a salvat de câteva ori/ Guardiola, manager Manchester City: A fost un joc fantastic şi suntem aproape de grupele Ligii

Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua: Am avut noroc cu Niţă, care ne-a salvat de câteva ori/ Guardiola, manager Manchester City: A fost un joc fantastic şi suntem aproape de grupele Ligii (Imagine: Mediafax Foto)

Laurenţiu Reghecampf a scos în evidenţă evoluţia excelentă a lui Florin Niţă şi consideră că atât el, cât şi jucătorii au de învăţat după un duel cu una dintre cele mai bune echipe din lume.

"Sper ca acest rezultat să trezească anumiţi jucători, să revină cu picioarele pe pământ. Vă spun de la început că nu vreau să dau vina pe nimeni, dar au fost prea multe greşeli pe care le-am făcut. Le-am dat prea multe spaţii, cred că am avut noroc cu Niţă, care a fost într-o formă foarte bună şi ne-a salvat de câteva ori. Nu am reuşit să facem faţă acestui joc, trebuie să învăţăm din această experienţă şi să mergem înainte, pentru că urmează un meci foarte dificil sâmbătă. La nivelul acesta, în momentul în care faci o greşeală vei avea întotdeauna de suferit. Cu toţii trebuie să învăţăm, a fost un meci din care putem trage anumite concluzii. Trebuie să încercăm să nu mai facem aceste greşeli", a spus Laurenţiu Reghecampf, la Dolce Sport.

Întrebat dacă îşi reproşează că a jucat prea ofensiv, Reghecampf nu îşi reproşează alegerea: "Nu este vorba de jucat defensiv, pentru că am primit golurile pe greşeli personale. E greu să joci defensiv cu o echipă ca City, pentru că se descurcă în situaţii dificile. Trebuie ca în viitor, în grupele Europa League, să avem acea agresivitate pe care am avut-o cu Sparta Praga. Cu siguranţă, nu ne dorim să încasăm încă cinci goluri în retur. Mă deranjează cum au reacţionat jucătorii noştri, le-au dat prea multe spaţii. Nici nu ne-am apărat, nici nu am atacat. Nu ştiu ce s-a întâmplat, poate au fost emoţiile", a completat antrenorul echipei Steaua Bucureşti.

Laurenţiu Reghecampf a fost întrebat şi despre gestul galeriei dinamoviste, dar şi despre derby-ul din weekend: "Nu am văzut acel mesaj şi chiar nu mă interesează. Sper ca sâmbătă jucătorii să aibă altă atitudine şi să câştige meciul cu Dinamo. Avem patru zile la dispoziţie, îi avem pe cei trei jucători (n. red - Boldrin, De Amorim şi Florin Tănase) care vor intra şi ei sâmbătă, sunt sigur că meciul va fi altul", a anunţat tehnicianul vicecampioanei.

Pep Guardiola, manager Manchester City: A fost un joc fantastic şi suntem aproape de grupele Ligii

Pep Guardiola, managerul echipei Manchester City, a declarat după victoria, scor 5-0 cu Steaua Bucureşti, din prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor că este foarte mulţumit de prestaţiei formaţiei sale în această seară, însă crede că mai sunt lucruri de îmbunătăţit în jocul lui City.

"A fost un joc fantastic, iar acum suntem aproape în Champions League. Este un stadion incredibil şi felicitări pentru Steaua. Mă simt foarte bine şi sunt fericit. La Manchester trebuie să ne îmbunătăţim tactica şi să facem un meci bun. Din păcate îmi amintesc de meciul Steaua - Barcelona (n.r. din 1986). Am văzut acel meci atunci şi am suferit", a declarat Pep Guardiola la Sport.ro, după victoria 5-0 cu Steaua, pe Arena Naţională.

Fundaşul francez Bacary Sagna a declarat după meci că nu se aştepta ca diferenţa de scor să fie atât de mare.

"Imi place România, iubesc România. E o ţară foarte frumoasă şi vin aici în vacanţe. Am mulţi prieteni în România şi îmi pare rău pentru ei. Sincer, nu credeam că vom câştiga cu 5-0. Steaua e o echipă bună, ştiam asta, dar ăsta este fotbalul", a declarat Bacary Sagna la Sport.ro.

Meciul retur dintre Manchester City şi Steaua se va disputa, miercuri, 24 august, de la ora 21.45.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici