Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua: Nu vreau să riscăm nimic cu Ciprian Marica

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf îşi doreşte toate cele trei puncte din meciul cu Pandurii Târgu Jiu, în etapa a patra din play-off-ul Ligii I, iar un succes o poate duce pe Steaua pe primul loc al clasamentului.

530 afișări
Imaginea articolului Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua: Nu vreau să riscăm nimic cu Ciprian Marica

Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua: Nu vreau să riscăm nimic cu Ciprian Marica (ImagineŞ Bogdan Iordachi/ Mediafax Foto)

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit problemele pe care le are în lot înaintea meciului de la Severin, cu Pandurii Târgu Jiu.

"Meciul cu Pandurii este important pentru noi, avem această problemă cu unii jucători. Varela nu va fi în lot, pentru că are meci la naţională, iar despre jucătorii români de la echipa naţională, cunoaşteţi situaţia şi nu aş vrea să discutăm foarte mult, că nu e corect. Va fi greu, dar trebuie să se refacă, au trei zile la dispoziţie. Cred că işi vor reveni şi vor face un meci bun mâine seară. Sper să nu avem probleme." a declarat antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf.

Tehnicianul campioanei Steaua Bucureşti nu ştie dacă atacantul Cirprian Marica va fi titular miercuri seară, în partida de la Turnu Severin.

"Despre Marica, vedem cum decurg antrenamentele de astăzi şi mâine. El a făcut pregătire separată în ultimele zile. Sperăm să fie bine, dar încă o dată, ştiu că se pune presiune, lumea aşteaptă să marcheze, eu v-am spus să aveţi răbdare, să o luăm pas cu pas, o să şi marcheze. Nu vrem să riscăm absolut nimic, pentru că urmează partea a doua a play-off-ului. Decidem mâine, împreună cu stafful, dacă va fi folosit." a spus Reghecampf.

Şi Pandurii Târgu Jiu are probleme serioase înaintea meciului de mâine seară. Jucătorii lui Edward Iordănescu vor să-şi depună memorii pentru a deveni liberi de contract, iar echipa va fi condusă de pe bancă de preparatorul fizic, Ionuţ Stelescu, după ce atât Iordănescu cât şi secundul Radu Alexandru au fost suspendaţi după incidentele de la Dinamo-Pandurii, din etapa a treia a play-off-ului. Ligii I.

Meciul dintre Pandurii Târgu Jiu şi Steaua Bucureşti se va disputa, miercuri seară, de la ora 21.00, la Drobeta Turnu Severin.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici