Laurenţiu Reghecampf, despre numirea lui Contra la Dinamo: "Cu siguranţă va aduce un plus echipei"

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul echipei FC Steaua Bucureşti, a vorbit într-o conferinţă de presă despre numirea lui Cosmin Contra în funcţia de antrenor principal la Dinamo, în locul lui Ioan Andone.

240 afișări
Imaginea articolului Laurenţiu Reghecampf, despre numirea lui Contra la Dinamo: "Cu siguranţă va aduce un plus echipei"

Laurenţiu Reghecampf, despre numirea lui Contra la Dinamo: Cu siguranţă va aduce un plus echipei

Laurenţiu Reghecampf este sigur că tehnicianul Cosmin Contra va aduce un plus în jocului lui Dinamo. Mai mult, antrenorul rivalei consideră că formaţia din Ştefan cel Mare mai poate ajunge în play-off-ul Ligii I, chiar dacă din sezonul regulat mai sunt de disputat trei etape.

"Mă bucur pentru el, a ajuns la o echipă pe care o iubeşte, la care a avut rezultate foarte mari. Este un jucător care a plecat în fotbalul mare de la Dinamo, deci cred că se încadrează în standardele pe care le au fanii pentru antrenorul care va conduce Dinamo.

Cu siguranţă va aduce un plus echipei. Sunt sigur de acest lucru. Dar nu aş vrea să spun foarte multe lucruri, pentru că o să se simtă Ioan Andone lezat. Cred că şi Andone, cât a fost antrenor, a făcut lucruri foarte bune. Mai ales faptul că a câştigat cu Steaua două meciuri este un lucru nemaintalnit în ultimul timp în fotbalul românesc",a declarat Laurenţiu Reghecampf într-o conferinţă de presă, citat de Dolce Sport.

Antrenorul Cosmin Contra, în vârstă de 41 de ani, a semnat un contract valabil până la finalul sezonului cu echipa din Ştefan cel Mare.

Cosmin Contra a jucat la Dinamo între 1996 şi 1999. El a antrenat echipele Politehnica Timişoara, Fuenlabrada, Petrolul Ploieşti, Getafe, Guangzhou R&F şi Alcorcon. Primul meci pentru Cosmin Contra pe banca lui Dinamo, va fi întâlnirea cu FC Botoşani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici