Laurenţiu Reghecampf: "Nu cred că Naţional Arena reprezintă un pericol. Ne asumăm răspunderea"

Laurenţiu Reghecampf (40 de ani), antrenorul Stelei, a declarat, luni, 29 februarie, după aflarea veştii că Arena Naţională va rămâne închisă, că dacă s-ar fi dorit într-adevăr rezolvarea acestei probleme, până în momentul de faţă s-ar fi făcut acest lucru.

469 afișări
Imaginea articolului Laurenţiu Reghecampf: "Nu cred că Naţional Arena reprezintă un pericol. Ne asumăm răspunderea"

Laurenţiu Reghecampf: "Nu cred că Naţional Arena reprezintă un pericol. Ne asumăm răspunderea" (Imagine: Razvan Lupica/ Mediafax Foto)

Forţaţi de împrejurări să dispute meciurile de acasă la Piteşti, elevii lui Reghecampf n-au mai avut aceeşi constanţă de la sfârşitul lui 2015. În ultimele trei partide, Steaua a obţinut o victorie (2-0 cu Concordia Chiajna), un egal (1-1 cu CSMS Iaşi), dar şi o înfrângere (1-3 cu FC Voluntari).

"Dacă s-ar fi dorit, eu cred că s-ar fi putut rezolva foarte repede această problemă. Noi ne dorim să jucăm pe Arena Naţională, ne asumăm răspunderea. Şi cei de la Dinamo doresc să joace acolo meciurile. Cred că trebuia discutată problema mult mai devreme. Nu cred că stadionul reprezintă un pericol. Nu are ce să se întâmple, am fost de multe ori pe Arena Naţională. Federaţia şi-a dorit mult să ca meciul cu Spania să se joace pe Naţional Arena, noi ne dorim, dar fiecare îşi urmăreşte interesul. Primăria nu doreşte să aibă parte de niciun eveniment neplăcut. Se pierd bani, la fel ca şi în Ghencea, dar nu se face nimic", a declarat antrenorul Stelei, la DigiSport.

Tehnicianul care a reuşit să implementeze un noul stil de pregătire fizică în România a mai spus că, deşi toate trofeele sunt importante, la meciul de Cupa României cu Dinamo vor evolua şi jucători care nu au prins multe minute în actualul sezon. Reghecampf susţine faptul că prioritatea numărul 1 este câştigarea campionatului.

"Pentru noi important este să ne câştigăm campionatul. Celelalte trofee sunt importante, dar sunt pe locul doi. Jucătorii care au evoluat mai puţin, vor avea şansa să joace joi. Avem 27 de jucători, iar toţi îşi doresc să joace. Prioritatea numărul 1 rămâne campionatul. Au fost discuţii după meciul cu Iaşi. Primim gol foarte uşor, jucătorii nu comunică între ei. Ne creem foarte multe şanse, dar nu luăm cea mai bună decizie în faţa porţii. Sunt sigur că la următoarele meciuri vom arăta mult mai bine", a spus antrenorul de 40 de ani, pentru sursa citată.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici