Laurenţiu Reghecampf: Obiectivul este să câştigăm campionatul, trebuie să câştigăm toate meciurile

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul echipei FC Steaua Bucureşti, a declarat înaintea partidei cu CFR Cluj, din prima etapă a play-off-ului Ligii I, că obiectivul principal rămâne câştigarea campionatului, chiar dacă vicecampioana nu are decât o singură victorie în 2017.

191 afișări
Imaginea articolului Laurenţiu Reghecampf: Obiectivul este să câştigăm campionatul, trebuie să câştigăm toate meciurile

Laurenţiu Reghecampf: Obiectivul este să câştigăm campionatul, trebuie să câştigăm toate meciurile (Imagine: Razvan Lupica/ Arhiva Mediafax Foto)

Laurenţiu Reghecampf este convins că starea de spirit a jucătorilor, dar şi tensiunile din ultimul timp de la echipă vor dispărea în cazul unei victorii cu CFR Cluj.

"Pentru noi începe o etapă nouă, o etapă în care trebuie să arătăm mai bine. Important este rezultatul, nu ceea ce aşteaptă fanii de la noi. Obiectivul este să câştigăm campionatul, trebuie să câştigăm toate meciurile. Am făcut un meci foarte bun la CFR, doar greşelile de arbitraj ne-au împiedicat să câştigăm toate cele trei puncte. Nu am schimbat absolut nimic, am continuat programul nostru. Avem o echipă foarte bună, dar sunt anumite momente în timpul meciurilor când jucătorii nu se ridică la adevăratul lor nivel. Printr-o victorie mâine seară atmosfera va fi mult mai bună, iar moralul jucătorilor va fi mai ridicat.

Denis are tehnică foarte bună, e adevărat că nu ar fi fost rău să fie în careu. În momentul în care o să avem un executant de faze fixe mai bun decât Denis, atunci el o să fie în careu. Pentru mine, el este jucătorul care va executa loviturile de la 11 metri. Nu sunt supărat pe el pentru că a ratat cu ASA Târgu-Mureş", a declarat Laurenţiu Reghecampf într-o conferinţă de presă.

Tehnicianul vicecampioanei dă vina pe greşelile de arbitraj pentru punctele pierdute în finalul sezonului regulat: "În 2017 nu am pierdut niciun meci, am pierdut puncte pe greşeli de arbitraj. Nu am de ce să mă gândesc la demisie. Eu n-am nicio perioadă grea. Şi atunci când aveam victorii pe linie exista tensiune, oamenii îşi doresc din ce în ce mai mult. Pentru mine nu este o perioadă tensionată, întotdeauna există tensiune la Steaua. Jucătorii trebuie să fie obişnuiţi, e primul lucru pe care îl spun jucătorilor atunci când ajung aici. Nu există o atmosferă proastă, nici la nivelul echipei, nici la nivelul conducerii, aşa ceva nu există", a mai spus Reghecampf.

În sezonul regulat, CFR Cluj s-a impus pe Arena Naţională, în turul campionatului, cu scorul de 2-1, iar în returul de pe "Dr.Constantin Rădulescu", cele două formaţii au terminat la egalitate, 1-1. A fost primul meci şi totodată, primul gol pentru Denis Alibec în tricoul vicecampioanei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici