Lazio Roma a câştigat Supercupa Italiei. S-a impus cu 3-1 în faţa campioanei Juventus Torino

Lazio Roma a câştigat Supercupa Italiei! Romanii s-au impus cu 3-1 în faţa campioanei Juventus Torino, pe Stadionul King Saud University (Riyadh).

132 afișări
Imaginea articolului Lazio Roma a câştigat Supercupa Italiei. S-a impus cu 3-1 în faţa campioanei Juventus Torino

Lazio Roma a câştigat Supercupa Italiei. S-a impus cu 3-1 în faţa lui Juventus Torino

Echipa lui Ştefan Radu a deschis scorul încă din minutul 16, prin Luis Alberto, dar Juventus a egalat până la pauză. Paulo Dybala a făcut 1-1 în minutul 45. Celelalte reuşite ale lui Lazio au venit în repriza a doua.

Senad Lulic şi-a readus echipa în avantaj, în minutul 73, iar soarta meciului a fost decisă în minutele de prelungiri, 90+4. Danilo Cataldi a stabilit scorul final, după ce cu un minut înainte Rodrigo Bentancur (de la Juventus) fusese trimis mai repede la vestiare, pentru al doilea cartonaş galben.

Echipele de start:
Juventus: Szczesny – De Sciglio, Demiral, Bonucci, Sandro – Bentancur, Pjanic, Matuidi – Dybala – Higuain, Ronaldo

Lazio: Strakosha – Felipe, Acerbi, Radu – Lazzari, Savic, Alberto, Lulic – Immobile, Correa

Lazio şi Juventus s-au întâlnit şi în ediţiile Supercupei Italiei din 2017 şi 2015. Victoriile au fost împărţite: în urmă cu doi ani s-au impus romanii, cu 3-2, iar în 2015 a câştigat Juventus, cu 2-0.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici