Lazio Roma este interesată de achiziţionarea mijlocaşului Gabriel Torje

Presa italiană a scris că gruparea LazioRoma, unde este legitimat fundaşul Ştefan Radu, este interesată de achiziţionarea mijlocaşului echipei Dinamo Bucureşti, Gabriel Torje, informează site-ul lalaziosiamonoi.it.

147 afișări
Imaginea articolului Lazio Roma este interesată de achiziţionarea mijlocaşului Gabriel Torje

Lazio Roma este interesată de achiziţionarea mijlocaşului Gabriel Torje (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Gabriel Torje, considerat unul dintre cei mai de perspectivă jucători est-europeni, se află în atenţia clubului Lazio. Directorul tehnic al lazialilor, Igli Tare, i-a cerut informaţii despre Torje fostului antrenor italian Cristiano Bergodi, care a pregătit mai multe formaţii din România", a scris sursa citată.

Torje a declarat, pentru site-ul lalaziosiamonoi.it, că este onorat de interesul italienilor, dar a precizat că nu a vorbit cu nimeni de la Lazio. "Lazio este un club important şi sunt onorat de interesul lor, dar nimeni nu mi-a spus nimic despre acest lucru. Nu am vorbit cu nimeni de la Roma, deoarece în acest moment sunt implicat cu echipa mea, Dinamo Bucureşti, în preliminariile Ligii Europa. Mă cunosc cu Ştefan Radu, am jucat împreună, dar nu am vorbit despre un eventual transfer al meu la Lazio. Lazio este o echipă la care orice jucător şi-ar dori să evolueze", a spus Torje.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici