Le lipseşte Şumudică. Maxim şi Toşca, doar remiză pe teren propriu împotriva Antalyaspor

Echipa românilor Alexandru Maxim şi Alin Toşca a obţinut doar o remiză albă (0-0), duminică, în compania lui Antalyaspor, în meciul jucat pe terenul propriu, în etapa a 26 a Super Ligii turce.

447 afișări
Imaginea articolului Le lipseşte Şumudică. Maxim şi Toşca, doar remiză pe teren propriu împotriva Antalyaspor

Le lipseşte Şumudică. Maxim şi Toşca, doar remiză pe teren propriu împotriva Antalyaspor

De la demiterea lui Marius Şumudică de la conducerea tehnică a lui Gaziantep, echipa românilor Alexandru Maxim şi Alin Toşca a intrat într-un con de umbră, nereuşind decât două victorii şi un egal, în ultimele şapte meciuri.

Gaziantep a fost uşor dominată în meciul de duminică, reuşind să trimită doar de şase ori mingea spre buturile adverse, din care doar de două ori pe spaţiul porţii.

Gaziantep rămâne pe locul 7 după această etapă, la 9 puncte de un loc ce duce în cupele europene.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici