LeBron James devine cel mai bun marcator din toate timpurile din NBA

Jucătorul de baschet al echipei Los Angeles Lakers, LeBron James, l-a depăşit marţi pe Kareem Abdul-Jabbar şi a devenit cel mai bun marcator din toate timpurile din NBA, stabilind un nou record cu o aruncare de la distanţă în meciul de pe teren propriu cu Oklahoma City Thunder.

678 afișări
Imaginea articolului LeBron James devine cel mai bun marcator din toate timpurile din NBA

LeBron James devine cel mai bun marcator din toate timpurile din NBA

James, care a intrat în meci având nevoie de 36 de puncte pentru a doborî recordul lui Abdul-Jabbar, de 38.387 puncte, a ridicat în picioare fanii din sala plină la refuz când aruncarea sa a trecut prin inel, pentru a-şi înscrie numele în cărţile de istorie.

Abdul-Jabbar, marele jucător de la Lakers, care i-a luat titlul lui Wilt Chamberlain cu un skyhook semnat pe 5 aprilie 1984, a stat lângă teren la meciul de marţi.

Jocul a fost întrerupt pentru a recunoaşte reuşita şi pentru a-l lăsa pe James să se adreseze mulţimii.

"Vreau doar să le mulţumesc suporterilor fideli de la Lakers, sunteţi unici", a spus James.

"Să poţi fi în prezenţa unei legende precum Kareem este incredibil, mă umple de smerenie. Vă rog să îl aplaudaţi în picioare pe „Căpitan'".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici