Legendarul boxer Marvin Hagler a murit subit în propria casă. Fostul mare sportiv avea 66 de ani

  • Marvin Hagler a murit la vârsta de 66 de ani
  • Fostul boxer a decedat subit în domiciliul familial
  • Soţia a făcut anunţul pe o reţea de socializare
1180 afișări
Imaginea articolului Legendarul boxer Marvin Hagler a murit subit în propria casă. Fostul mare sportiv avea 66 de ani

Sursa foto: profimedia

Legendarul boxer Marvin Hagler a murit subit în prorpia casă din New Hampshire. Soţia a fost cea care l-a descoperit şi a făcut anunţul public pe Facebook.

„Astăzi, din păcate, iubitul meu soţ Marvelous Marvin a murit pe neaşteptate în propria casă din New Hampshire. Familia noastră solicită să ne fie respectată intimitatea în acest moment dificil.”, a notat soţia Kay G. Hagler pe pagina oficială de Facebook a fostului sportiv.

Hagler a fost campion incontestabil la categoria mijlocie din 1980 până în 1987, perioadă în care şi-a apărat de 12 ori cu succes titlul cucerit. Va rămâne cunoscut fanilor din lumea boxului pentru cea mai bună primă rundă din istorie făcută împotriva lui Tommy Hearns în 1985.

De-a lungul carierei a însumat 63 de victorii, dintre care 52 obţinute prin KO, 3 înfrângeri şi 2 egaluri. S-a retras în aprilie 1987 după ce a pierdut în urma unei decizii controversate în faţa lui Sugar Ray Leonard, care revenise în ring pentru prima dată după ce s-a retras din activitate în 1984.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici