Legendarul portar Rustu Recber, internat de urgenţă după ce a fost infectat cu noul COVID-19. Simptomele s-au dezvoltat foarte repede

  • Rustu Recber (46 de ani), legendarul portar al fotbalului turc, a fost internat la spital, din cauza coronavirusului
  • Soţia şi copiii lui au fost testaţi negativ
  • Soţia lui Rustu, Isil Recber, a scris pe contul ei de socializare că atât ea, cât şi familia lor sunt în stare de şoc
1313 afișări
Imaginea articolului Legendarul portar Rustu Recber, internat de urgenţă după ce a fost infectat cu noul COVID-19. Simptomele s-au dezvoltat foarte repede

Sursa foto: Profimedia

Legendarul portar al Turciei Rustu Recber (46 de ani) a fost internat de urgenţă la spital, sâmbătă. Acesta a prezentat simptome grave, asemănătoare cu infecţia cu noul virus. Ulterior testul a ieşit pozitiv, iar presa turcă a confirmat că fostul sportiv a fost infectat cu coronavirus.

Potrivit site-ului dailysabah.com, soţia lui Rustu, Isil Recber, a scris pe contul ei de socializare că atât ea, cât şi familia lor sunt în stare de şoc, având în vedere cât de repede s-au dezvoltat simptomele.

„Eu, fiica mea şi fiul meu au fost testaţi, iar rezultatele sunt negative. Doar soţul meu a ieşit pozitiv", spune Isil Recber, soţia lui Rustu Recber, potrivit dailysabah.com.

Rustu Recber este o legendă a fotbalului turc, evoluând pentru echipele Fenerbahce, Beşktaş, Antalyaspor. În 2003, a plecat din Turcia şi a semnat cu Barcelona, acolo unde a stat doar un sezon.

În 2004 a revenit la clubul din Istanbul, Fenerbahce.

Recber are 124 de selecţii în tricoul echipei naţionale a Turciei, ajungând pe locul trei la Cupa Mondială din 2002.

Portarul turc s-a retras din activite în urmă cu opt ani, la vârsta de 38 de ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici