Legia Varşovia, eliminată din Liga Campionilor. Celtic Glasgow, în locul polonezilor

Legia Varşovia, echipă care ar fi putut întâlni Steaua în play-off-ul Ligii Campionilor, a fost eliminată, vineri, din competiţie, pentru că în returul turului trei preliminar a folosit un jucător aflat în stare de suspendare, astfel că a pierdut la masa verde, scor 0-3, meciul cu Celtic Glasgow. Legia Varşovia va evolua în play-off-ul Ligii Europa, fază în care este cap de serie, putând întâlni echipa Astra Giourgiu.

992 afișări
Imaginea articolului Legia Varşovia, eliminată din Liga Campionilor. Celtic Glasgow, în locul polonezilor

Legia Varşovia, eliminată din Liga Campionilor, Celtic Glasgow în locul polonezilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Scoţienii, care au pierdut în tur, scor 1-4, la Varşovia, se califică în play-off-ul Ligii Campionilor în locul polonezilor, datorită golului marcat în deplasare.

Formaţia din Varşovia ar fi putut întâlni pe Steaua în play-off-ul Ligii Campionilor.

UEFA a deschis o anchetă privind folosirea jucătorului Bartosz Bereszynski de către echipa Legia Varşovia în partida cu Celtic Glasgow, din manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, a anunţat, joi, site-ul oficial al clubului polonez.

Bartosz Bereszynski a intrat pe teren în minutul 86 al partidei de la Glasgow, pe care Legia Varşovia a câştigat-o cu scorul de 2-0.

Bereszynski a primit cartonaşul roşu în ultimul meci disputat de Legia Varşovia în sezonul precedent, cu Apollon Limassol, în faza grupelor Ligii Europa şi era în stare de suspendare la Glasgow.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici