Leo Grozavu: Am văzut o atmosferă plăcută, două goluri frumoase; asta trebuie să însemne Liga 1

Antrenorul echipei ACS Poli Timişoara, Leo Grozavu, şi-a felicitat jucătorii pentru remiza obţinută, vineri, scor 1-1, în faţa formaţiei CS Universitatea Craiova, iar tehnicianul bănăţenilor a remarcat şi atmosfera de pe noul stadion Ion Oblemenco.

66 afișări
Imaginea articolului Leo Grozavu: Am văzut o atmosferă plăcută, două goluri frumoase; asta trebuie să însemne Liga 1

Leo Grozavu: Am văzut o atmosferă plăcută, două goluri frumoase; asta trebuie să însemne Liga 1

"Băieţii merită felicitaţi, pentru că a fost un joc care a necesitat foarte multă energie. Este un punct de plecare pentru ce urmează în play-out. Băieţii au muncit mult, am avut şi şansă, dar aşa este în fotbal. Două goluri foarte frumoase, marcate de un fost jucător de-ai mei şi de un jucător pe care-l antrenez.

Este, într-adevăr, o atmosferă de campionat adevărat. Astăzi am văzut o atmosferă plăcută, un meci antrenant şi, până la urma, asta trebuie să însemne campionatul României", a spus Leo Grozavu, la Digi Sport.

Formaţia CS Universitatea Craiova a remizat, vineri, pe teren propriu, scor 1-1 (0-0), contra echipei ACS Poli Timişoara, în etapa a 26-a din Liga 1. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 50, prin Andrei Enescu, care a şutat superb din marginea careului de 16 metri. Radoslav Dimitrov a restabilit egalitatea în minutul 57, cu un şut la fel de spectaculos, din demivoleu.

În clasament, gazdele au acumulat 51 de puncte şi au ratat şansa de a urca pe locul 2, poziţie ocupată în continuare de FCSB, cu 52 de puncte. Poli Timişoara rămâne pe locul 10, cu 27 de puncte. Astfel, CS Universitatea Craiova va intra în play-off cu 26 de puncte, în timp ce Poli Timişora va lua startul în play-out cu 14 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici