Leo Grozavu, antrenorul echipei FC Botoşani: Am obţinut trei puncte extrem de importante

Antrenorul echipei FC Botoşani, Leo Grozavu, a declarat luni, la finalul partidei câştigate pe teren propriu, scor 2-0 (2-0), în faţa formaţiei ACS Poli Timişoara, că se bucură că elevii săi au înţeles semnalul de alarmă tras de el înaintea partidei, când a ameninţat că va pleca, transmite coresp

231 afișări
Imaginea articolului Leo Grozavu, antrenorul echipei FC Botoşani: Am obţinut trei puncte extrem de importante

Leo Grozavu, antrenorul echipei FC Botoşani: Am obţinut trei puncte extrem de importante

„Am tras un semnal de alarmă înainte de joc pentru că simţeam că nu trecem printr-un moment bun. Până la un punct a fost o tactică. Am obţinut trei puncte extrem de importante. Sper să rămânem la fel de conectaţi pentru că mai sunt multe puncte în joc. Eu mizeze pe spontaneitatea jucătorilor şi mă bucur pentru reuşita de la golul al doilea. Nu a fost o fază lucrată la antrenament, dar mă bucur că au reuşit. Noi avem mulţi marcatori în echipa, dar cred că mai sunt alţi jucători care nu au reuşit încă să înscrie şi trebuie să marcheze“, a spus Leo Grozavu.

Tehnicianul formaţiei botoşănene a mai precizat că nu crede că echipa sa este deocamdată pregătită de cupele europene: „Suntem pe locul al patrulea, dar cred că e devreme să vorbim deocamdată de cupele euroepene. Cred că nouă ne trebuie mult mai mult pentru o participare europeană. E dificil să mergi în Europa cu temele pe jumătate făcute! Mai avem mult de muncit până a vorbi de cupele euroepene“.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici