Leo Messi a bătut un nou record

  • Leo Messi a stabilit un nou record în meciul de aseară, cu Huesca
  • Barcelona a învins cu scorul de 4-1 şi se află pe locul doi în LaLiga, după Atletico
  • Argentinianul se află pe primul loc în clasamentul golgheterilor din campionat
274 afișări
Imaginea articolului Leo Messi a bătut un nou record

Leo Messi a bătut un nou record

Leo Messi atinge o nouă bornă în cariera sa extraordinară. El este primul jucător care marchează cel puţin 20 de goluri în 13 ediţii consecutive de campionat.

Atacantul Barcelonei a înscris 2 goluri în meciul cu Huesca, scor 4-1.

De asemenea, argentinianul a egalat şi recordul de partide jucate în tricoul Barcelonei. El are acum 767 de meciuri şi se află la egalitate cu Xavi.

 Mai mulţi foşti colegi de echipă l-au felicitat prin intermediul unui clip.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici