Leo Messi, acuzat că „s-a vândut diavolului”. Contractul care-l pune într-o situaţie jenantă pe starul Argentinei

În luna mai, superstarul sud-american a semnat un contract pentru promovarea Arabiei Saudite, ţară care va aplica pentru a găzdui Cupa Mondială din 2030, dar a cărei naţională tocmai a învins Argentina, producând prima mare surpriză de la actuala ediţie de la Cupa Mondială.

12359 afișări
Imaginea articolului Leo Messi, acuzat că „s-a vândut diavolului”. Contractul care-l pune într-o situaţie jenantă pe starul Argentinei

Leo Messi, acuzat că „s-a vândut diavolului”. Contractul care-l pune într-o situaţie jenantă pe starul Argentinei

Leo Messi este învinuit că „s-a vândut diavolului”, după cum titrează The Athletic. Este vorba de un contract cu mai multe zerouri, semnat în luna mai trecut de campion pentru promovarea Arabiei Saudite în lume.

Eşecul cu Arabia Saudită, 1-2, l-a aruncat pe Messi în vâltoarea polemicilor, mai ales că „Puricele” a mers pe teren, în primul joc din faza grupelor.

Termenii acordului nu au fost dezvăluiţi, dar se spune că Ronaldo, eternul său rival, ar fi refuzat 5 milioane pe an, iar contractul lui Messi ar fi de 5 ori mai mare.

Pe Twitter încă există fotografiile lui Messi din luna mai, în timp ce admiră un apus de soare la Jeddah, la bordul unui iaht, sau sărbătorit de ministrul Turismului, Ahmed al-Khateeb.

Dar scurtcircuitul nu s-a încheiat aici. Pentru că Arabia Saudită intenţionează să-şi prezinte candidatura pentru a găzdui Cupa Mondială din 2030 împreună cu Egipt şi Grecia (prezenţa mai multor ţări se explică prin faptul că turneul final al Cupei Mondiale va deveni o competiţie cu 48 de echipe din 2026).

În momentul de faţă, pentru Cupa Mondială 2030, există deja candidatura oficială a Spaniei, Portugaliei şi Ucrainei, anunţată anul acesta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici