Leonid Carp şi Victor Mihalachi au câştigat titlul continental la canoe dublu - 500 de metri

După argintul de sâmbătă, din proba olimpică de canoe dublu 1000 de metri, sportivii români Leonid Carp (Steaua) şi Victor Mihalachi (Dinamo) au cucerit duminică medalia de aur la canoe dublu 500 de metri, în cadrul Campionatelor Europene de la Belgrad.

270 afișări
Imaginea articolului Leonid Carp şi Victor Mihalachi au câştigat titlul continental la canoe dublu - 500 de metri

Leonid Carp şi Victor Mihalachi au câştigat titlul continental la canoe dublu - 500 de metri

Cei doi tricolori au parcurs cei 500 de metri ai cursei în 1:38,165, depăşind echipajele Rusiei (P. Petrov - M. Pavlov / 1:38,495) şi Ucrainescu (D. Ianchuk - T. MIshchuk / 1:38,985). Carp şi Mihalachi sunt calificaţi şi în finala de la 200 de metri, care va avea loc după-amiază.

Tot duminică, fetele de la canoe dublu 500 m, Alexandra Dragomirescu şi Livia Căle s-au clasat pe 6 în finala cursei, iar băieţii de la kaiac 4 (Cosmin Lulciuc, Răzvan Albişoru, Aurelian Ciocan şi Sorin Cical) s-au clasat pe 8 în finala de la 500 de metri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici