Leroy Sane, transferat de la Man City la Bayern. Mesajul lui Pep Guardiola pentru jucător

  • Leroy Sane va semna pe 5 ani cu Bayern Munchen
  • Campioana Germaniei va plăti 49 de milioane de euro pentru transfer
  • Pep Guardiola a confirmat mutarea
307 afișări
Imaginea articolului Leroy Sane, transferat de la Man City la Bayern. Mesajul lui Pep Guardiola pentru jucător

Leroy Sane, transferat de la Man City la Bayern. Mesajul lui Pep Guardiola pentru jucător

Transferul dorit de Bayern Munchen încă de acum un an este aproape să se realizeze. Mijlocaşul Leroy Sane de la Manchester City va fi achiziţionat pentru o sumă de 49 de milioane de euro, plus alte bonusuri de performanţă.
 
Sane, 24 de ani, a refuzat toate ofertele primite de la City pentru prelungirea contractului, el exprimându-şi clar dorinţa de a merge la Bayern. În conferinţa de presă de dinaintea partidei cu Liverpool de joi seară, Pep Guardiola a vorbit şi despre situaţia lui Sane.
 
"Mai sunt câteva detalii mici de stabilit, dar se pare că va merge la Munchen. Îi dorim tot binele, îi mulţumim pentru anii petrecuţi împreună. Îi dorim tot ce e mai bun în acest nou capitol din carieră la un club fantastic" a declarat Pep Guardiola. "Dacă e dezamăgitor? El vrea să plece. Fiecare are propria lui viaţă. Merită să meargă mai departe. Mi-ar fi plăcut să rămână, dar el s-a decis să plece pentru că e convins că va fi mai fericit acolo" a mai spus managerul lui Manchester City.
 
Leroy Sane a jucat doar 11 minute în Premier League în acest sezon în victoria cu 5-0 în faţa lui Burnley. Germanul a suferit o accidentare gravă în partida din Supercupa Angliei din luna august, acesta fiind şi motivul pentru care Bayern a abandonat planul de a-l transfera vara trecută.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici