Lewis Hamilton a anunţat ce sumă va dona pentru victimele incendiilor din Australia

Lewis Hamilton a anunţat, joi, că va dona suma de 500.000 de dolari celor afectaţi de incendiile de vegetaţie din Australia.

813 afișări
Imaginea articolului Lewis Hamilton a anunţat ce sumă va dona pentru victimele incendiilor din Australia

Lewis Hamilton a anunţat ce sumă va dona pentru victimele incendiilor din Australia

”Sunt profund rănit când văd cât de devastatoare sunt incendiile de vegetaţie pentru oamenii şi animalele din ţară. Voi dona 500.000 de dolari pentru susţinerea animalelor voluntarilor care intervin la incendiile de vegetaţie şi pompierilor din zona rurală. Dacă poţi şi dacă nu ai făcut-o deja, poţi dona şi tu”, a anunţat campionul Formula 1 pe contul său personal de Twitter.

Astfel, Hamilton se va alătura celorlalţi sportivi care s-au oferit să ajute victimele incendiilor devastatoare din Australia, printre aceştia numărându-se nume precum Simona Halep, Maria Sharapova sau Nick Kyrgios.

Foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici