Lewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Japoniei

Britanicul Lewis Hamilton (Mercedes) a câştigat duminică Marele Premiu al Japoniei, a 16-a etapă din cadrul Campionatul Mondial de Formula 1. Hamilton a plecat din pole position în cursa de la Suzuka.

432 afișări
Imaginea articolului Lewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Japoniei

Lewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Japoniei

Pilotul de la Mercedes a fost urmat pe podium de olandezul Max Verstappen şi australianul Daniel Ricciardo, ambii piloţi la Red Bull.

Neamţul Sebastian Vettel a abandonat în turul 4. Lance Stroll (Williams-Mercedes), Marcus Ericsson (Sauber-Ferrari), Nico Hulkenberg (Renault) şi Carlos Sainz (Toro Rosso-Renault) au fost ceilalţi piloţi care nu au încheiat cursa din Japonia.

Următoarea etapă a Campionatului Mondial de Formula 1 se va desfăşura la Austin, în Statele Unite al Americii, peste două săptămâni.

Clasasment complet:

1. Lewis Hamilton

2. Max Verstappen

3. Daniel Ricciardo

4. Valtteri Bottas

5. Kimi Raikkonen

6. Esteban Ocon

7. Sergio Perez

8. Kevin Magnussen

9. Romain Grosjean

10. Felipe Massa

11. Fernando Alonso

12. Jolyon Palmer

13. Pierre Gasly

14. Stoffel Vandoorne

15. Pascal Wehrlein

Nu au terminat cursa: Lance Stroll, Nico Hulkenberg, Marcus Ericsson, Sebastian Vettel şi Carlos Sainz Jr.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici