Lewis Hamilton fotografiat alături de Naomi Campbell şi alte vedete la Săptămâna Modei de la Paris

Pe lângă faptul că este cel mai titrat pilot din Formula 1, Lewis Hamilton este şi un model reprezentativ în lumea modei. Britanicul este cunoscut pentru faptul că poartă haine extravagante în weekend-urile de Formula 1, iar faptul că a fost văzut la un eveniment de modă nu este deloc surprinzător.

1136 afișări
Imaginea articolului Lewis Hamilton fotografiat alături de Naomi Campbell şi alte vedete la Săptămâna Modei de la Paris

Lewis Hamilton fotografiat alături de Naomi Campbell şi alte vedete la Săptămâna Modei de la Paris

Septuplul campion mondial a fost prezent la Balenciaga pentru săptămâna modei de la Paris. În plus, Lewis a fost fotografiat alături de nume importante din diverse industrii.

Majoritatea piloţilor ar prefera să fie departe de lumina reflectoarelor atunci când au terminat un weekend de F1. Cu toate acestea, Hamilton este diferit şi adoră să participe la evenimentele mondene care îi trezesc interesul. În consecinţă, participarea pilotului Mercedes la un astfel de eveniment, savurând o noapte petrecută la Paris, cu ocazia unei prezentări de modă, alături de celebrităţi ale industriei, nu reprezintă o surpriză.

Hamilton a purtat o ţinută complet neagră, cu un lanţ argintiu şi auriu în jurul gâtului. El a fost fotografiat alături de modelul britanic, Naomi Campbell, de directorul executiv al Balenciaga, Cedric Charbit, de redactorul-şef al revistei British Vogue, Edward Enninful, dar şi de modelul american, Amber Valletta.

În plus, Hamilton a fost văzut discutând şi râzând împreună cu rapperul american Kiari Kendrell Cephus, alias Offset.

La scurt timp după dramatica desfăşurare a Marelui Premiu al Italiei de la Monza, Hamilton a zburat la New York pentru celebrul eveniment Met Gala organizat de Vogue. Evident, el nu a fost singura personalitate sportivă prezentă la eveniment.

Din lumea baschetului, Stephen Curry a fost prezent, în timp ce din lumea tenisului, Emma Răducanu şi Serena Williams au fost fotografiate la eveniment.

Având în vedere că astfel de evenimente de modă au loc în fiecare an, nu va fi ultima dată când vom vedea astfel de personalităţi sportive la astfel de evenimente de lux. În ceea ce-l priveşte, Hamilton, de 7 ori campion mondial, va continua întotdeauna să onoreze padocul F1 cu haine extravagante şi va continua să fie prezent la prezentările de modă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici