Lewis Hamilton îşi vinde limuzina Pagani Zonda personalizată. Preţul este stelar

  • Pilotul britanic de la Mercedes, 36 de ani, a ales să renunţe la maşina sa preferată din colecţie.
  • Este o adevărată bijuterie făcută la comandă pentru cel care a ieşit de 7 ori campion mondial în Formula 1.
  • Preţul de vânzare este cu adevărat remarcabil: 10 milioane de euro.
11480 afișări
Imaginea articolului Lewis Hamilton îşi vinde limuzina Pagani Zonda personalizată. Preţul este stelar

Lewis Hamilton îşi vinde limuzina Pagani Zonda personalizată. Prreţul este stelar

Pentru Lewis Hamilton, aceasta este o perioadă plină de schimbări. În F1, britanicul din 1985 va trebui să se pregătească cât mai bine pentru o revanşă cu Max Verstappen în 2022, chiar dacă de data aceasta în rolul challengerului.

În garajul său, însă, a făcut deja o alegere drastică, hotărând să se despartă de una dintre bijuteriile sale: Pagani Zonda 760LH. Modelul a fost cumpărat în 2014 şi se afla în reşedinţa sa din Principatul Monaco. 

Pagani Zonda care i-a aparţinut lui Hamilton este un exemplar cu adevărat special. De fapt, este a doua maşină din această serie construită şi a fost construită cu fidelitate urmând instrucţiunile lui Lewis.

Motorul 760LH este un motor V12 Amg aspirat natural de 7,3 litri, capabil să livreze 750 CP şi 780 Nm cuplu. Spre deosebire de majoritatea celorlalte modele din această serie, „modelul Hamilton” este echipat cu o transmisie manuală cu 6 trepte cu tracţiune spate. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici